Het was weer een prachtig toernooi

Het was weer een prachtig toernooi

Het was weer een prachtig toernooi, wij hebben het weer met veel plezier, voor de zesde jaar alweer, mogen organiseren.

Voor het eerst dit jaar onder de noemer “Stichting”
Voor het eerst dit jaar 4 dagen boardingsoccer
verder nog meer lichtshow, meer spektakel, meer doelpunten en meer bezoekers.

Gelukkig hadden weer een aantal leuke teams gevonden die graag mee wilden doen, Peize, Roden, Actief, Gomos, Achilles, ONR, LTC, Zuidlaren, Middelstum om maar even een aantal te noemen.

Opbouwen op donderdag en al om  18:30 gestart met de JO19 met in de finale Gomos – Achilles waar het 1-1 stond na 12 minuten. Hier ging Gomos er na de shoot outs met de titel JO19 kampioen boardingsoccer vandoor.

Vrijdag middag was het kennismaken met boardingvoetbal voor de JO11 wat zowel door de voetballertjes als de vele papa, mama, opa, oma, oom en tantes als zeer leuk werd ervaren.
Vrijdagavond is het al jaren damesavond, zij doen niets onder voor de heren kan ik je zeggen.
Hier stonden Oranje Nassau en net als vorig jaar SIOS in de finale.
SOIS wist voor de 2de keer op rij deze finale weer te winnen en mogen zich weer een jaar lang Boardingsoccer Peize kampioen dames noemen.

Op zaterdag ochtend was de JO15 aan de beurt met als afsluiting een prachtige finale van Actief tegen Peize waar Actief in de laatste 6 seconden de enige doelpunt maakte en daarmee won.
Zaterdag middag kwamen de jongens onder 17 in de bak, hier was het Zuidlaren 1A die om de titel vochten tegen LTC. de gelukkige hier was LTC
De recreanten mochten zaterdag vanaf 18:45 de strijd tegen elkaar aangaan.
Deze serie was de enige met 2 poules (2x 4 teams) De nummer 2 van de poel speelden om de 3de en 4de plaats. Dit waren Team Schuiling en Manshaft waar laatst genoemde met 2-4 als  winnaar uit de bus kwam.
Om plaats 1 en 2 mochten Poar neem’n en Fc Boksem strijden. Fc Boksem pakte met een overwinning van 0-3 de eerste plaats.

Toen kwam alweer de laatste dag die we begonnen met een leuke ochtend voor de sponsoren met een hapje, drankje en kijkje achter de schermen. #sponsorenbedankt

Tijdens de sponsor ochtend had de JO13 een kennismaking toernooi waarbij de finale werd gespeeld door Juventus (LTC) tegen Bayer Munchen (Peize) die gewonnen werd door LTC

Op zondag ochtend mochten de selectieteams aantreden, na een aantal leuke en snelle voetbalpotjes bleek team USA tegen Peize 1 in de finale even sterk. dit was 2-2 dus: shoot outs
Een shoot out wordt vanuit de middencirkel genomen. Er mag alleen in voorwaartse richting naar het doel worden gedribbeld. De speler mag op het doel schieten of de keeper omspelen (indien de bal de keeper raakt en bal gaat verder richting doel, dan mag men doorgaan). Indien de bal de boarding raakt of de bal terug keert van de keeper is de shoot out over.

Hier was team USA iets beter in dan Peize waardoor zij als eerste eindigden.

Iedereen die hier bij betrokken was als team, vrijwilliger of bezoeker bedankt voor weer een mooi toernooi. Ik zeg: Tot volgend jaar.

Met vriendelijke groet:
Eric Huberts
namens de Stichting Boardingsoccer Peize

Geen reacties

Je reactie toevoegen